PhoeniX Sailing
 
Meriks NBJA, Bos en Hovenstraat 1
2012 LS Haarlem, 023-5514428
  Zeilinstructie
De PhoeniX is beschikbaar voor Dagzeiltochten, Bedrijfszeilen en Trainingen.

Voor informatie en boekingen klikt u op deze link . voor mondelinge informatie kunt u ook telefonisch contact opnemem met Marc Eriks onder het nummer 06-51396129. Klik hier als uw meer foto's wilt zien. Klik hier voor het zeilprogramma voor 2006.

U vaart vanuit Medemblik op een IMX-40 van 12 meter, met plaats voor 8 personen. Het schip is comfortabel en sportief uitgerust met onder andere een spinaker. U kunt een spectaculaire of ontspannen dagzeiltocht op het IJsselmeer te maken.
Het is natuurlijk mogelijk om zeilinstructie en wedstrijdzeil trainingen, waarbij navigatie en tactiek speciale aandacht krijgen, te volgen.
Met Uw bedrijf kunt U ook kiezen voor een bedrijfstraining op het gebied van teambuilding en samenwerking.
De IMX-40 heeft zeer veel te bieden voor de -ervaren- wedstrijdzeiler maar het schip is zo ontworpen dat het ook voor de -onervaren- beginnende zeiler zeer plezierig zeilt.

Dagzeiltocht:
Programma voorstel:
De dag begint om 9.30 uur met een kennismaking in het Regattacenter te Medemblik met koffie/thee.
Na de kennismaking en briefing maakt U kennis met de tuigage en indeling van het schip om daarna rond 10.30 uur uit te varen.
Afhankelijk van Uw wensen en het weerbeeld zeilen we naar een haven -bijvoorbeeld Hoorn of Den Oever in Noord Holland; Den Helder, Oudeschild (Texel) of Harlingen aan de Waddenzee; Workum, Makkum, Stavoren, Hindelopen of Lemmer in Friesland, of Enkhuizen waar we lunchen.
Aan het eind van de middag komen we dan rond 18 uur weer in Medemblik aan.

2-daagse tocht:
Het is ook mogelijk om een 2-daagse tocht te maken waarbij op het schip overnacht wordt. Er zijn 6 ruime slaapplaatsen. Eventueel kan er dan ook aan boord gegeten worden. Hiervoor heeft U de beschikking over twee gaspitten een koelkast en een gasoven.
De havens die tijdens een 2-daagse tocht kunnen worden aangedaan zijn Enkhuizen, Hoorn of Den Oever in Noord Holland; Den Helder, Oudeschild (Texel) of Harlingen aan de Waddenzee; Workum, Makkum, Stavoren, Hindelopen of Lemmer in Friesland of de havens zoals deze in de door u gekozen tocht zijn vermeld.

Instructie op uw eigen schip.
U kunt op uw eigen schip instructie krijgen. Bijvoorbeeld over zeiltrim, (motor)manouvres of het opdoen van basiservaring in het geval u het schip nog niet goed kent.

 
  Home  
  Sailing  
  Schip  
  Sponsor & Links  
  Bedrijfszeilen  
  Zeiltochten  
  Informatie  
  Boeking  
  Referenties  
  Racing  
  Foto's  
  Filmpjes  
  Nieuws  
 
Get RSS 2.0 Feed
Get Atom 0.3 Feed
Get RDF 1.0 Feed