PhoeniX Sailing
 
Meriks NBJA, Bos en Hovenstraat 1
2012 LS Haarlem, 023-5514428
   Bedrijfszeilen & Zeilinstructie

De PhoeniX is beschikbaar voor Dagzeiltochten, Bedrijfszeilen en Trainingen.

Voor informatie en boekingen klikt u op deze link . voor mondelinge informatie kunt u ook telefonisch contact opnemem met Marc Eriks onder het nummer 06-51396129. Klik hier als uw meer foto's wilt zien. Klik hier voor het zeilprogramma voor 2006.

U vaart vanuit een haven naar keuze op een IMX-40 van 12-meter, met plaats voor 8 personen exclusief de schipper en zijn maat. Het schip is comfortabel en sportief uitgerust met onder andere een spinaker. U kunt een spectaculaire of ontspannen dagzeiltocht op het IJsselmeer te maken.
Het is natuurlijk mogelijk om zeilinstructie en wedstrijdzeil trainingen, waarbij navigatie en tactiek speciale aandacht krijgen, te volgen.
Met Uw bedrijf kunt U ook kiezen voor een bedrijfstraining op het gebied van teambuilding en samenwerking.
De IMX-40 heeft zeer veel te bieden voor de -ervaren- wedstrijdzeiler maar het schip is zo ontworpen dat het ook voor de -onervaren- beginnende zeiler zeer plezierig zeilt.

ijspegel Indien u met meer dan 8 personen komt kan er een tweede schip (Beneteau First 36.7 'Windveer') met plaats voor nog eens 6 personen worden ingezet.

Dagzeiltocht:
Programma voorstel:
De dag begint om 10 uur met een kennismaking in de plaatselijk yachtclub met koffie/thee.
Na de kennismaking en briefing maakt U kennis met de tuigage en indeling van het schip om daarna om 11 uur uit te varen.
Afhankelijk van Uw wensen en het weerbeeld zeilen we naar een haven -bijvoorbeeld Hoorn of Den Oever in Noord Holland; Den Helder, Oudeschild (Texel) of Harlingen aan de Waddenzee; Workum, Makkum, Stavoren, Hindelopen of Lemmer in Friesland, of Enkhuizen (einde voorbeeld) waar we lunchen.
Aan het eind van de middag keren we dan rond 18 uur weer in de vertrekhaven terug.

2-daagse tocht:
Het is ook mogelijk om een 2-daagse tocht te maken waarbij op het schip overnacht wordt. Er zijn 8 ruime slaapplaatsen. Eventueel kan er dan ook aan boord gegeten worden. Hiervoor heeft U de beschikking over drie gaspitten een koelkast en een gasoven.
De havens die tijdens een 2-daagse tocht kunnen worden aangedaan zijn Enkhuizen, Hoorn of Den Oever in Noord Holland; Den Helder, Oudeschild (Texel) of Harlingen aan de Waddenzee; Workum, Makkum, Stavoren, Hindelopen of Lemmer in Friesland of de havens zoals deze in de door u gekozen tocht zijn vermeld.

 
  Home  
  Sailing  
  Schip  
  Sponsor & Links  
  Zeilinstructie  
  Zeiltochten  
  Informatie  
  Boeking  
  Referenties  
  Racing  
  Foto's  
  Filmpjes  
  Nieuws  
 
Get RSS 2.0 Feed
Get Atom 0.3 Feed
Get RDF 1.0 Feed