PhoeniX
PhoeniX Sailing
 
Meriks NBJA, Bos en Hovenstraat 1
2012 LS Haarlem, 023-5514428
Nieuwsbrief PhoeniX Sailing 2e jaargang no. 5 
De Hoop wint de Spring Cup op de Noordzee
Mojo Rob van der Hoeven en PhoeniX van Marc Eriks hebben samen met een schip van Jacht Club Scheveningen in de team-zeilwedstrijd om de Spring Cup de eerste plaats behaald.

Deze wedstrijd om de SpringCup wordt elk voorjaar verzeild voor de kust van Scheveningen. De weersomstandigheden waren dit jaar uitermate aangenaam met vijftien knopen wind, een vlakke zee en zon.

…

(Lees de pdf hier).Nieuwsbrief PhoeniX Sailing 2e jaargang no.3 
Beste Zeilvrienden,

Hier is dan de eerste e-mail Nieuwsbrief van PhoeniX Sailing.
Na een paar proefexemplaren is no. 3 de eerste echte Nieuwsbrief die bedoeld is om u te informeren over de activiteiten van de PhoeniX.

De X-332 waarmee vanaf 2000 is gezeild heeft in december 2004 zijn laatste tocht gevaren en is te koop. Voor informatie verwijs ik naar www.yachtworld.com / www.botenbank.nl


(Lees het hier)

Nieuwsbrief PhoeniX Sailing 2e jaargang no.1 
De eerste wedstrijddagen van Team PhoeniX op de IMX-40

Op 13 maart 2005 doet de IMX-40 PhoeniX mee met twee wedstrijden om de IJspegel Trophy in Scheveningen. Na een goede start in het najaar van 2004 op de X-332 moeten we de IMX-40 eerst nog leren kennen. Bovendien hebben we voor het seizoen 2005 Ruben, Johan en Willem nieuw aan boord. Dit wordt de tweede wedstrijddag voor het Team PhoeniX op de IMX-40.

De eerste wedstrijddag, 28 februari, was het zo koud dat we na twee rondjes besloten de haven weer op te…

(Lees het hier)


Phoenix in IJspegel 7 & 8 op 12 december 2004 
Onze laatste wedstrijd met de X-332

Koud was het 's ochtends niet in de jachtclub van Scheveningen waar we om 9 uur verzamelden een een kopje koffie dronken. Buiten wel, maar dat deerde niet want we zouden flink los gaan. Phoenix heeft besloten voor de ijspegelserie veel buitenstaanders aan boord…

(Lees het hier)


Back
 
  Home  
  Sailing  
  Racing  
  Foto's  
  Filmpjes  
 
Get RSS 2.0 Feed
Get Atom 0.3 Feed
Get RDF 1.0 Feed